marți, 8 martie 2011

Agatha Christie....

Hey!!! O postare in romana...
Am sa va spun despre cartea care o citesc dar si despre cartea care o citesc. Mai intai va spun despre autoarea cartii Agatha Christie.
In primele ei romane a aparut un personaj numit Hercule Poirot care peste cativa ani va deveni "un detectiv belgian faimos". Printre romanele care mi-au placut cel mai mult exista locul unu luat de Crima din Orrient Express un roman excelent si plin de logica. Exista si filmul aprobat de scriitoare dar in Romania este foarte greu de gasit un film de Agatha Christie. Ma exista printre preferatele mele mai exista Intalnire cu moartea contrar acest roman este la fel de logic si cu imbarligaruri prin imbarligaturi. La un moment dat autoarea l-a urat pe Poirot considerandu-l insupartabil... Dupa Poirot a avut un personaj feminin numit Miss Marple dar dupa parerea mea nici nu s-a comparat cu Poirot. Intr-ul articol din Sunday Times a anuntat
"Hercule Poirot renumitul detectiv belgian a murit"
Asta pentru ca in ultima carte el (Poirot) a murit.
Si acum cateva cuvinte despre cartea pe care o citesc de Agatha Christie evident... Ea se numeste Craciunul lui Poirot si este un roman clasic al autoarei si un roman excelent!
Si cam atat pentru azi. Hope you enjoy!!!!!

Xoxo,
Mary

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu